SGP - Václav Milík kapta a szabadkártyát Prágába

SGP Prága


Ahogy az várható volt a cseh nagydíjra Václav Milík kapta a szabadkártyát a 2017-es prágai nagydíjra. A csodálatos cseh városban sorra kerülő nagydíjra június 10-én kerül majd sor,ahol a két pályatartalék Josef Franc,valamint Matej Kus lesznek.


Milík számára eddig nem sikerült nagyot alakítani a hazai nagydíjon a pontszámokat illetően,talán idén várhatunk tőle áttörést.Az elmúlt két évben hatalmas fejlődésen ment keresztül,és mondhatni a lengyel exttraligás csapatában az egyik frontembernek számít. Remek csapatjátékos ez nyíivánvaló,de a Grand Prix mégis csak egy egyéni nagyszinvonalú viadal. Először 2014-ben láthattuk őt prágában,akkor kettő pontot (15.hely) sikerült bezsebelnie.A rá következő évben újra két pont futotta erejéből .Tavaly már három pontig jutott el ,de most számára talán nem is ez a legnagyobb gond.

Felépül-e időben a GP-re
Milík a cseh csapatbajnokságban szerzett sípcsontsérülést,emiatt meg is kellett műteni.A csontokat csavarokkal kellett rögzíteni amelyre egyébként tegnap került sor. Az idő viszont közeledik a prágai nagydíjat illetően,és most az a kérdés sikerül-e neki teljesen felépülnie.


speedway-prague.cz

Post a Comment

Írd le véleményed a témával kapcsolatban. További kellemes böngészést kíván a speedwaylive.org szerkesztő csapata!

Újabb Régebbi