Sedgmen álma valóra vált

@speedwaygp.com
A mildurai születésű versenyző kapta a lehetőséget, miután Fredrik Lindgren helyettesítője, Max Fricke is megsérült, hogy október 28-án Melbourne-ben, a QBE Insurance Australian SGP-n főversenyzőként starthoz álljon.

Justin Sedgmen első körben egyes számú tartalékversenyzőként vett volna részt a GP utolsó fordulójában. 2015-ben már volt első számú tartalék, akkor nem kellett starthoz állnia, most viszont 5 futamban is a világ elitjével versenyezhet együtt, a csodálatos Etihad stadionban. 

Ennek megfelelően Justin Sedgmen főversenyzőként vesz részt, míg az idén visszavonulását bejelentő Davey Watt, 18-as helyett, első számú tartalékként fog starthoz állni, így növelve annak az esélyét, hogy ha csak egy futamban is, de elbúcsúzzon a hazai közönségtől is. 

A tavalyi szabadkártyás, Brady Kurtz kapta meg a második számú tartalékhelyet, aki 2016 ausztrál bajnoka volt és az idei Junior Világbajnokságon az 5. helyen zárt. 

Justin Sedgmen Facebook oldalán így tudatta a számára nagyszerű hírt: " Most már hivatalos! Fantasztikus, hogy versenyezhetek az Ausztrál GP-n! Valóra vált álom! Köszönet mindenkinek, aki ezért tett bármit!"

Post a Comment

Írd le véleményed a témával kapcsolatban. További kellemes böngészést kíván a speedwaylive.org szerkesztő csapata!

Újabb Régebbi