Iversen a héten dönt

@speedwaygp.com
Niels Kristian Iversen már 4 GP fordulót volt kénytelen kihagyni, miután a lengyel Extraligában augusztus 20-án válltörést szenvedett. Bár a dán versenyző készül Ausztráliába, elismeri, hogy a gyógyulása lassan halad.

Iversen jelenleg megszerzett 44 pontjával a tabella 15. helyén áll és reménykedhet abban, hogy az elkövetkezendő szezonra szabadkártyát kap a sorozatba. Arra a kérdésre, hogy hogyan halad a gyógyulása az alábbiakat mondta: "Kicsit lassan halad. Rendben megy, de igazán kicsit lassan. Ebben a szakaszban egy kicsit többet vártam. 

Ezen a héten Melbourne-ről kell döntést hoznom. Felkészültünk és elküldtem a motorjaimat. Megvan a vízumom is. Minden felsorakozott, hogy megcsináljuk. De ha nem érzem magam 100%-osnak, akkor nem megyek. Még minden nyitott, reménykedem. A legfontosabb számomra, hogy 100%-osan tudjak versenyezni. Valószínűleg ostoba lennék, ha nem ülnék motorra, mielőtt elmegyek. Két hónapja nem ültem motoron, nem ez a legjobb felkészülés. Nem lehet csak úgy odamenni és remélni a legjobbakat. Meg kell bizonyosodnom róla, hogy megfelelő munkát tudok végezni. Ha készen állok azelőtt egy nappal edzeni, mielőtt elmegyek, akkor tudom, hogy kész leszek versenyezni. Ezt ezen a héten el kell dönteni, szóval majd látjuk."

Post a Comment

Írd le véleményed a témával kapcsolatban. További kellemes böngészést kíván a speedwaylive.org szerkesztő csapata!

Újabb Régebbi