Tomasz Gollob hazatér !


Tomasz Gollob hamarosan elhagyhatja a kórházat és otthonába térhet. A bydgoszczi média számolt be arról, hogy 2010 egyéni világbajnoka november végén elhagyja a kórházat, de előtte a katonai kórházban november 22-én találkozik újságírókkal, ahol az orvosai is ott lesznek majd.

A sajtótéjékoztató célja, hogy beszélni fognak a tragikus baleset kezeléseiről, jelenlegi állapotáról és a lengyel koronázatlan király terveiről ....

Emlékezzünk vissza, hogy Gollob nagyon komoly sérülést szenvedett egy motokrossz edzésen, ami miatt súlyos gerincsérülést szenvedett. Tomasz keményen küzd és minden erejével azon van, hogy erősebb legyen. A megelőző hónapokban folyamatosan használta az exoskoleton készüléket, aminek köszönhetően az izmait folyamatosan dolgoztatni tudja.

Nagyon bízunk benne, hogy kemény munkája meghozza idővel a gyümölcsét és akár saját erejéből lábra tud majd állni.

Gollob nagyon örül annak, hogy végre hazamehet, hiszen mégis csak egész nap szerettei veszik körül. Elárulta röviden, hogy minden nap meglátogatták őt és napi két-három órát is vele voltak barátai, szerettei, de ezt a rövid látogatást követően újra egyedül maradt. Ezeknek a látogatásoknak nagyon örült mindig, de most kifejezettem boldognak érzi magát, hogy végre hosszú idő után hazatérhet.

Post a Comment

Írd le véleményed a témával kapcsolatban. További kellemes böngészést kíván a speedwaylive.org szerkesztő csapata!

Újabb Régebbi