Ismerjük a Speedway of Nations teljes menetrendjét,valamint a résztvevő nemzeteit


Idén 2018-ban új sorozat indul a BSI rendezése alatt,melynek a neve Speedway of Nations.Ez a sorozat ez eddig jól megszokott csapat-világkupát fogja majd felváltani.A lebonyolítási formája a régi páros világbajnoksággal egyezik egyébként meg.Eddig csak a döntő helyszínét tudhattuk,de ma nyílvánosságra hozták a két selejtezőkör helyszínét,valamint a résztvevő nemzetek listáját is.

Sajnos ebben a sorozatban Magyarország nem kapott szerepet,pedig titokban reménykedtünk benne.

Az első selejtező körre Teterowban fog majd sor kerülni,ahol a németeknek kemény ellenfelekkel majd felvenniük a harcot,hogy a továbbjutó első három hely valamelyikét elcsípjék. A szembesülniük kell Dániával, Oroszországgal, Lettországgal, az USA-val, Szlovéniával ,valamint Szlovákiával.

A második selejtezőn Manchesterben a briteknek első ránézésre könnyebb ág jutott,hiszen nekik  Svédország, Csehország, Franciaország, Olaszország, Ausztrália és Finnország motorosait kell majd legyűrniük.

A bajnokság összesen négy versenyből fog állni,a két selejtezőn kívül a legjobb hét csapat a két döntőn harcolhatja majd ki a bajnoki cím sorsát Wroclawban.


1.Selejtező  (Teterow, Németország): Németország, Dánia, Oroszország, Szlovákia, USA, Szlovénia,Lettország.

2.Selejtező  ( Manchster , Egyesült Királyság): Nagy-Britannia, Svédország, Csehország, Franciaország, Olaszország, Ausztrália,Finnország.

Döntő (Wroclaw, Lengyelország): Lengyelország kiemeltként,valamint a két selejtezőkör 1-3.helyezettje

Menetrend 2018 Speedway of Nations:
június 2 - 1.Play-off  (Teterow)
június 5 - 2.Play-off (Manchaster)
június 8 - Döntő 1.nap  (Wroclaw)
június 9 - Döntő 2.nap (Wroclaw)

Post a Comment

Írd le véleményed a témával kapcsolatban. További kellemes böngészést kíván a speedwaylive.org szerkesztő csapata!

Újabb Régebbi