Woffinden már tudja mikor fejezi be pályafutását!


Tai Woffinden már tudja mikor fejezi be pályafutását emiatt kevés esélye van annak,hogy felzárkózzon.A második világbajnoki címe elnyerése után még azzal érvelt,hogy szeretne Tony Rickardsson és Ivan Mauger nyondokaiba lépni akik hat világbajnoki címet szereztek.

Annak ellenére,hogy a brit még csak 28-éves már bejelentette,hogy öt évet ad még magának ebben a sportban.

- Öt évet adok még magamnak ebben a sportban. Szeretnék befejezni egy fejezetet az életemben,és elkezdeni egy másik életet - valotta be Woffinden

Azt is elárulta,hogy a közelmúltban számos olyan programot inditott el,amely néhány éven belül a jövedelmének a fő forrása lehet.Ezt követően viszont már abba akarja hagyni pályafutását.

-Ez viszont nem azt jelenti,hogy kivonulok a sportból,de egyszerűen más dolgok lesznek az elsődlegesek.Az életkor múlásával egy sortoló egyre sérülékenyebb,és egy bukás miatt nem kell sok a sérüléshez.

Konkrét tervei vannak a jövőt illetően - Nem akarok második Greg Hancock lenni.Szeretném élvezni az életet,és szeretnék utazni majd a lányommal a világ körül.Minél több időt akarok vele tölteni,emiatt nem iskolába fog majd járni,hanem magántanuló lesz. Nem azt szeretném,hogy matematikus legyen hanem azt,hogy minél többet tudjon az életről. - fejezte be Woffinden

speedway24.com

Post a Comment

Írd le véleményed a témával kapcsolatban. További kellemes böngészést kíván a speedwaylive.org szerkesztő csapata!

Újabb Régebbi