Nagy az érdeklődés a szlovák bajnoki címért - Lesz magyar induló


Szlovákiában az idén is megrendezésre kerül a nemzetközi egyéni bajnokságért kiírt küzdelem,amely irán nagy az érdeklődés a külföldi versenyzőket illetően.Eredetige úgy gondolták a szervezők,hogy 2018-ban tizenhat versenyző fog harcba szállni a bajnoki címért,viszont ezen most módosítottak,és huszonöt motoros fog majd bőrruhát ölteni.

A kilátogató közönség április 08-án tehát 25 versenyzőt láthat Zsarnócán,ahol a döntőben a legjobb hat pilóta fog majd összecsapni.Az eddigi leadott nevezések alapján egyenlőre csak azt lehet tudni,hogy mely országok képviseltetik magukat.Lengyelország, Lettország, Ukrajna, Magyarország, Románia, Bulgária, Szlovénia, Csehország,Szlovákia,Finnország, Dánia, Oroszország,valamint  Németország.

Azt is lehet tudni,hogy a bajnoki címvédő Martin Vaculik nem lesz ott majd az eseményen,ugyanis neki pontosan ezen a napon lesz elkötelezettsége a lengyel Ekstraligában. Emlékezzünk vissza a tavalyi döntőben Vaculik mögött Josef Franc,Jevgenij Kostigov,Tabaka József,valamint Andrij Kobrin végeztek.

.speedwayclub.sk

Post a Comment

Írd le véleményed a témával kapcsolatban. További kellemes böngészést kíván a speedwaylive.org szerkesztő csapata!

Újabb Régebbi