SGP - Az ausztrál nagydíj eltűnik Melbourne-ből. A BSI új helyszínt keres


Ez biztos: az ausztrál Nagydíj a 2018-as szezonban nem kerül megrendezésre a melbourne-i Etihad Stadionban. A szervezők most új helyet keresnek a rangos versenyre.Az ausztrál Grand Prix az elmúlt három évben Melbourne-ben volt. 2015-ben Greg Hancock nyerte meg a versenyt , majd egy szezonnal később Chris Holder volt a legjobb hazájában , míg a legutolsó győzelmet a tavalyi év világbajnoka Jason Doyle könyvelhette el.


Három év után a világbajnokság sorozata eltűnik Melbourne-ből. Az hogy hol lesz az Ausztrál Nagydíj a 2018-as szezonban? Ez még nem ismert. A szervezők csak egy új helyet keresnek, és remélik, hogy hamar megtalálják a megfelelő helyszínt a GP forduló megrendezéséhez.

- Sok ausztrál rajongó élvezte az Etihad Stadion versenyeit. Azt akarjuk, hogy az új létesítmény Ausztráliában is hasonló hagyományoknak örvendjen. Biztosak vagyunk benne, hogy az ausztrál nagydíj új helyszíne kielégíti majd a salakmotor rajongókat. Mindent megteszünkazért, hogy minél hamarabb betudjuk jelenteni az új helyszínt - mondta Torben Olsen a BSI ügyvezető igazgatója.

speedwaygp.com

Post a Comment

Írd le véleményed a témával kapcsolatban. További kellemes böngészést kíván a speedwaylive.org szerkesztő csapata!

Újabb Régebbi