Vaculik alig várom, hogy Leicester színeiben debütáljak


Martin Vaculik debütál az SGB Premiership sorozatban Angliában ebben a évben a Leicester Lions-ban.A szlovákiai motoros első szerződését írta alá egy brit klubban, hogy pályafutását egy újabb szintre emelje, miután három sikeres szezont szerzett a Speedway Grand Prix-en.

A 27 éves versenyző elismerte nagyon örül annak,hogy a Leicester Lions részese lehet. 
-A szezon kezdete kemény lesz, de éppen ezért akarok versenyezni Nagy-Britanniában. Sok emberrel beszéltem, és úgy éreztem, hogy ez a bajnokság segíteni fog a vezetési stílusom javításában. Ez jó hatással lesz a karrieremre. Van egy jó csapatunk és boldog vagyok, hogy Simon Stead menedzser velünk van, mert jól ismerjük egymást. Minden brit pálya nagyon különbözik az európaiaktól. Ez fontos lesz karrieremben, és lehetővé teszi számomra, hogy tövább gazdagítsam tapasztalataimat.

Vaculik azt is elismerte,hogy nagyon nehéz elválni a családjától hiszen nagyon szereti őket,de nagyon örül a szezonkezdetnek.Gyönyörű felesége a cseh szinésznő Kristina Turjanová,és két gyermeke most kénytelen lesz a nyári szezonban több időt apa nélkül tölteni majd.

Forrás: leicesterlions.co

Post a Comment

Írd le véleményed a témával kapcsolatban. További kellemes böngészést kíván a speedwaylive.org szerkesztő csapata!

Újabb Régebbi