Andzejs Lebedevs a Lokomotiv Daugavpilsbe otthonába

Lokomotiv Daugavpils
Két év után visszatér Andzejs Lebedevs a Lokomotiv Daugavpils egyesületbe,ami igazából az ő otthonának számít.A lett motoros két év kitérő után újra a nevelő klubjában fogja húzni majd a gázt,jelentette be a vasutasok edzője Nikolaj Kokin.

Az elmúlt szezonben a Betard Sparta Wroclaw versenyzője volt,de olyan rosszul szerepelt az Ekstraligában,hogy kölcsönadták a rybniki csapatnak.2017 Európa bajnoksának viszont pont erre volt szüksége.Visszatért az első ligába,és a RKM Rybnik együttesénél ismét sikeres szezont tudott zárni.Lebedevs újra a régi jó formánában rótta a köröket,és ennek köszönhetően a rybniki közönség egyik hősévé vált.

- Andrzej egy olyan tehetség, amely csak minden tucat évben egyszer születik - mondja Kokin. - Meg vagyok győződve arról, hogy a problémas időszakai lezáródtak. Úgy gondolom, hogy gyorsan visszatér a 2016-os vagy 2017-es formájához. Lebedevs jövőre támogatja fogja Lettország nemzeti válogatottját, amelynek jelenleg csak három idősebb motorosa van. Kjastas Pudzuks és Jevgenij Kostygov,valamint Lebedevs. Sajnos a súlyosan megsérült Maksim Bogdanovra a jelen állás szerint nem számíthatunk.. Bogdanow 2018-ban Lódzban súlyos sérülést szenvedett. Nem ismert, hogy egyáltalán visszatér-e a salamoror versenyzéshez.. A Lokomotiv úgy döntött, hogy marad is egy külföldi motoros, nevezetesen Timo Lahti.Bár volt egy csomó ajánlat amit kapott a a PGE Ekstraliga csapataitől,de ő úgy döntött marad nálunk.Boztosan a keretünk tagja marad az orosz Vadim Tarasenko is. Ismeretes azonban az, hogy Peter Ljung távozik Tarnówba.A kezdeti kompozíció gyakorlatilag készen áll, talán valakit szerződtetünk még az úgynevezett Varsó szerződéssel - mondta Kokin.

 Lokomotiv 2019: 1. Lebedevs, 2.Kostygov ,3.Tarasienko 4. Puodzuks 5. Lahti, 6.Mihajlov , 7.Trofimov.

Post a Comment

Írd le véleményed a témával kapcsolatban. További kellemes böngészést kíván a speedwaylive.org szerkesztő csapata!

Újabb Régebbi