Nicki Pedersen visszatér a Falubaz Zielona Górahoz!


Nicki Pedersen  Falubaz Zielona Góra-ra való átigazolása  a jövőévi bajnokság egyik nagy momentuma lehet. A háromszoros világbajnok érkezett a Zielona Góra klubjához, hogy segítsen nekik megnyerni az aranyérmet. A 41 éves motoros kora ellenére  a csapat egyik versenyzője lehet.

2018-ban is bebizonyította,hogy egy remek versenyző a PGE Ekstraligában,ugyanis a Tarnów színeiben nagyon jól szerepelt.A lengyel liga legfelsőbb osztályában a harmadik legjobb pontszerzőnek sikerült lennie,ami szintén magáért beszél.

- Szeretnék egy jó csapatban lenni, ami nagy célokért harcol. Csapattársaimmala  Zielona Góra-ban, lehetőség van arra hogy feltámadjon a csapat újra. Egyénileg mindannyian nagyszerű versenyzők vagyunk, de a következő lépés az lesz, hogy jó kapcsolatot alakítson ki a csapatunk megfelelő légkörében. Jelenleg nehéz szezont zárt a csapat,de megfelelő támogatással újra éremélt harcolhatunk majd. Mindig tiszteltem Falubazot, és különösen a rajongóit. Azt is elmondhatom, hogy a klubtól is megkaptam minden tiszteletet. Amikor utolsó alkalommal Zielona Górába mentem, nagyon jól éreztem magam. Amikor,hogy  visszatértem hozzájuk,a csapattársaim,és a rajongók is nagyon jól fogadtak. -mondta Pedersen

A Falubaz elnőke nagyon elégedett ,hogy Nicki Pedersen újra a csapatukban fog szerepelni.

- Nicki Pedersen a világ salakmotorozásának nagy sztárja. Karizmatikus és erős ember. Ő egy született harcos. Erős személyiség az életben és a speedwayben egyaránt. Az évek során nagyon jó eredményeket ért el.A mai napig a riválisoknak mindig számolniuk kell vele, és tiszteletet kell adni neki. Falubazban most olyan játékosra van szükségünk, mint a Nicki. A 2019-es szezon minden meccsén a győzelemért akarunk küzdeni, számomra nagyon fontos az ilyen rendkívüli versenyző . Meg vagyok győződve arról, hogy jól érezni fogja magát a Zielona Góra-ban, és semmi sem fogja hátráltatni Nicki nagyon fontos a számunkra, jó eredményeket érjünk el a   csapatunkkal - mondta a Falubaz tulajdonosa.


przegladsportowy.pl

Post a Comment

Írd le véleményed a témával kapcsolatban. További kellemes böngészést kíván a speedwaylive.org szerkesztő csapata!

Újabb Régebbi