Fék Nélkül ! Országos nyílt nemzeti bajnokság -Teljes a mezőny

Kovács Roland a SpeedWolf Debrecen motorosa
Teljessé vált a mezőny az Országos nyílt nemzeti bajnokságot illetően,ugyanis a debreceni SpeedWolf is megnevezte versenyzőit. Hosszú évek után ennek köszönhetően újra 16 vaspapucsos fog majd rajthoz állni fordulónként.A három rendező klub 5-5 versenyzőt indít,míg egy versenyzőt a szakág küld harcba a bajnoki címért.

A bajnokság három fordulóból fog majd állni,és így egy izgalmas bajnokság alakulhat ki .

A debreceni csapatban Kovács Roland,két lengyel a rutinos Stanislaw Burza,míg a feltörekvő Hubert Legowik,az argentin Facundo Albin,valamint az ukrán Marko Levisin .

A magyar bajnokságra jelölt versenyzők:

Arenamoto Hungary Sport Kft. Vasad: Peter Chlupac (Cseh Köztársaság), Jan Mihalik
(Szlovákia), David Pacalaj (Szlovákia), Andriy Rozaliuk (Ukrajna), Michal Tomka (Szlovákia)

Nagyhalászi Motorsportért Egyesület:
Bárány Márk, Fazekas Dennis, Andriy Kobrin, Stanislav
Melnychuk (Ukrajna), Milen Manev

Speedwolf Sportszervező Kft, Debrecen: Kovács Roland,Stanislaw Burza (Lengyelország),Marko Levisin (Ukrajna),Facundo Albin (Argentína/Spanyol licenc),Hubert Legowik (Lengyelország)

A Szakági Tanács nevezettje: Josef Franc (Cseh Köztársaság)

saját/haon.hu

1 Megjegyzések

Írd le véleményed a témával kapcsolatban. További kellemes böngészést kíván a speedwaylive.org szerkesztő csapata!

  1. Sziasztok!
    Azt gondolom, hogy minden magyar versenyző indulását támogatni kell, bármilyen eszközzel! Ennek a sportnak luxus, hogy 3 "valamire való" versenyzőt nem láthatunk magyar bajnoki fordulóban. Egy Tabaka abbahagyja mert megkeseredik, egy Magosi és egy Benkő külföldi licencel versenyez, mert elegük van a honi szövetségből. Sajnos mindennek meg van az oka! Emberek vagyunk, hozunk rossz döntéseket, és pillanatnyilag úgy néz ki, hogy nem lesz versenyképes "magyar" versenyzőnk. Ezért el kellene gondolkodni mindenkinek azon - különösen azon vezetőknek, akik nem ültek salakmotoron, hogy milyen lépéseket tesznek. És bizony menteni kellene a menthetőt! Nem szégyen egy döntést felülvizsgálni, még akkor sem, ha nehezünkre esik. Mert egy magyar szurkoló, magyar versenyzőnek akar szurkolni, érte szorítani, vele izgulni!
    Tehát félre kellene tenni a sértődöttséget, gyerekes gőgöt, fennköltséget, és le kellene ülni "ex versenyzőinkkel" egy kicsit beszélgetni. Meg kellene "hallani" problémáikat, javaslataikat, mert szeretet sportágunk a 24. órában van. És tegyük szívünkre a kezünket! Bizony ők viszik a vásárra a bőrüket! Hallgassunk meg egy Boros Norbertet, egy Molnár Arielt, egy Adorján Zoltánt! Majd ezt követően hozzanak a szakágban döntéseket!
    És talán gyorsan visszatér a "valódi" speedway a magyar stadionokba.
    K.Tibor

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Írd le véleményed a témával kapcsolatban. További kellemes böngészést kíván a speedwaylive.org szerkesztő csapata!

Újabb Régebbi