Jack Holder hisz abban,hogy bátyja Chris jóformában visszatér


Chris Holder a 2019-es évadban hosszú évek után először nem szerepel a Speedway Grand Prix sorozatban.A tavalyi szezon nem sikerült neki,és emiatt nem tudta kvalifikálni magát. Jack Holder bízik bátyja sikerében,és biztosra veszi,hogy Chrisnek sikerül vissza térni a legjobbak közzé.

-Mindenben támogatni fogom,és ahová csak lehet el fogom kísérni őt.Azt hiszen sikerült neki minden ügyét rendeznie,és jó formábanan fog vissza térni.Tavaly nagyon sok problémája volt,de most már jó úton halad.Sok problémát kellett megoldania,és azt hiszen sokkal jobb formában lesz mint tavaly.Fogadok,hogy  Grand Prix ciklus többi versenyzőjének nem voltak olyan problémái mint a bátyámnak.

Chris Holdernek most a Grand Prix kvalifikációs sorozatban kell majd részt vennie,és az első nagy cél a goricani Challengebe kerülés.Goricanban viszont már nem sok hiha lehetőség adatik meg a pilótáknak,ugyanis mint tudjuk csak az első három helyezett kvalifikálja majd magát a 2020-as sorozatba.

Holder tavaly egy nagyon nehéz időszakot élt át,hiszen párja elhagyta őt,és emiatt komoly nehézségeken ment keresztül.Kisfiával is kevesebb időt tölthetett együtt,ami nagyon rányomta bélyegét a tavalyi teljesítményére.

speedwaygp.com

Post a Comment

Írd le véleményed a témával kapcsolatban. További kellemes böngészést kíván a speedwaylive.org szerkesztő csapata!

Újabb Régebbi