PGEE - A Grudziadz nyerni tudott a Wroclaw ellen - Janowski bukása miatt kénytelen volt feladni.


Nagyon fordulatos mérkőzést hozott a pénteki PGE Ekstraliga negyedik fordulójának első mérkőzése.A GKM Grudziadz remekül kezdett a wroclawiak ellen,és már a hatodik futam után hatpontos előnyre tettek szert. A hetedik  futamban viszont a Janowski - Drabik kettős egy győnyörű motorozásnak köszönhetően két pontra faragták le hátrányukat.A nyolcadik futam után is maradt a kétpontos hátrány,és emiatt aggódhattak is a házigazdák,hiszen a vendégek nagyon magukra találtak.

A tizedik futam viszont megbélyegezte a mérkőzést,ugyanis az addig maximális teljesítményt nyújtó Maciej Janowski,egy bukás okozása miatt kizárásra került.Maciej ezután már nem is lépett pályára,mert fejfájásra panaszkodott,és inkább elment a kórházba kivizsgáltatni magát.A woclawi edző így már nem számíthatott egyik legjobbjára,és Janowskit nem volt ezen a találkozón olyan aki hatékonyan helyettesíteni tudta volna.A woclawi csapat edzője Dariusz Sledz kicsit bizonytalannak is tűnik,ugyanis szinte minden fordulóra másik csapattal áll ki.

A grudziadzi mérkpzés utolsó futama is sajnos egy bukással végződött melynek a szemvedő alanya Max Fricke volt.A baleset után húsz percet kellett várni a lufi javítása miatt,hogy az utolsó etapot újra letudják futni.

A hazaiak legjobb motorosa Kenneth Bjerre volt,de rajta kívül Krzysztof Buczkowski,és Artem Laguta is hatékony pontgyűjtők voltak. A Betard csapatában Tai Woffinden,és Maksym Drabik szerezték a legtöbb pontot.


MRGARDEN GKM GRUDZIADZ : 50.pont
Kennerh Bjerre 11 (3, 0, 2 *, 3, 3)
Antonio Lindbäck 6 + 1 (2 *, 1, 3, 0)
Przemyslaw Pawlicki 9 (1, 1, 3, 3, 1)
Krzysztof Buczkowski 10 + 2 (3, 3, 2 *, 2 *, -)
Artem Laguta 10 (2, 3, 2, 1, 2)
Marcin Turowski 1 + 1 (1 *, 0, 0)
Patrick Rolnicki 3 + 1 (2, 0, 1 *, d)

BETARD SPARTA WROCLAW: 40.pont
Tai Woffinden 12 + 2 (1, 2, 3, 2 *, 1 *, 3)
Gleb Chugonov 0 (0, 0, 0)
Jakub  Jamróg 3 (0, 1 *, 0, 0, 2)
Max  Fricke 7 (2, 2, 1, 1, 1)
Maciej  Janowski 6 (3, 3, d)
Maksym Drabik 11 + 1 (3, 1, 2 *, 3, 2, 0)
Przemyslaw Liszka 1 (0, 1, -).








►► Szeretnél valamit venni az Amazon oldalon?Vegyél valamit az alábbi linken,amit csak szeretnél.Bármilyen terméket rendelsz egy centtel sem kerül többe.Ezzel segíted portálunk munkályát!https://www.amazon.de/?&_encoding=UTF8&tag=speedwaylive-21
►► möchtet etwas bei Amazon kaufen? Kauft doch über folgenden Link, kostet euch KEINEN eCENT mehr. Euer Produkt wird also NICHT teurer! Damit helft ihr uns zum Beispiel dabei unsere website überleben!https://www.amazon.de/?&_encoding=UTF8&tag=speedwaylive-21

Post a Comment

Írd le véleményed a témával kapcsolatban. További kellemes böngészést kíván a speedwaylive.org szerkesztő csapata!

Újabb Régebbi