Linus Sundström: A közvetlen életveszély elmúlt


Ma több hírportálon is megjelent a kedélyborzoló, szörnyű hír, miszerint a Debrecen Nagydíjon 2. helyezést elért szimpatikus svéd versenyző életveszélyes állapotban van és az életéért küzd.

Linus vasárnap Lengyelországban, Gdanskban állt rajthoz egy emlékversenyen, ahol Kim Nilssonnal bukott egy hatalmasat. Az első diagnózis szerint combcsont és válltörést szenvedett. Kedden engedélyezték neki a gdanski kórházból való elszállítását. A szintén lengyelországi Piekarach Śląskich kórházába vitték, ahol a kivizsgálás után megállapították, hogy fej és súlyos belső sérüléseket is szenvedett, így azonnal intenzív osztályra szállították. Az eltelt két napban az állapota stabilizálódott, a közvetlen életveszély elmúlt. Holnap vagy szombaton döntenek arról, hogy az intenzív osztályról normál kórterembe kerülhet. Linus még mindig idegsebész felügyelete mellett az intenzív osztályon van. Minden a további kezeléstől és az arra való reagálástól függ.

A folyamatban lévő kezeléstől függően kedden sor kerülhet a sérült combcsont műtétjére, majd ezután - az időpont még nem ismert -  a törött vállát is műtéti úton fogják rendbe hozni.

Mielőbbi felépülést kívánunk! Get well soon Linus!

Forrás: rowrybnik 

Post a Comment

Írd le véleményed a témával kapcsolatban. További kellemes böngészést kíván a speedwaylive.org szerkesztő csapata!

Újabb Régebbi