Páros Európa-bajnoki elődöntő Debrecenben


Július 10-én, azaz e hét szombaton (eső esetén, vasárnap (07.11)) Páros Európa-bajnoki elődöntő kerül megrendezésre a debreceni Perényi Pál Salakmotor Stadionban. A 16 órakor kezdődő viadalon 7 nemzet párosa méri össze kvalitását 21 futamban.

 A rendező, SpeedWolf Debrecen Speedway Team információi alapján a hazaiak színében Kovács Rolandnak és Magosi Norbertnek szurkolhat a kilátogató publikum. Vaspapucsosainknak a brit (Adam ELLIS, Chris HARRIS és Tom BRENNAN), dán (Mads HANSEN és Kevin Juhl PEDERSEN), holland (Henry VAN der STEEN és Mika MEIJER), szlovák (Martin VACULIK és Jakub VALKOVIC) és ukrán (Marko LEVISHYN és Vitaly LYSAK) párossal harcol a döntőbe jutást jelentő első két helyért.

Eredetileg az orosz páros lett kijelölve hetedik nemzetnek, de sérülések és a SEC és egyéb elfoglaltság miatt, az orosz szövetség jelezte, hogy jelenleg nincs vízummal rendelkező bevethető salakszórója. Ezzel a hírrel a FIM Europe-ot és a rendező klub-ot nehéz feladat elé állították, de igyekeznek megoldani, hogy hét párossal rendezzék meg az elődöntőt.

JEGY-, BELÉPÉSI és PARKOLÁSI információk:

 🟩 "D" SZEKTOR – ÉSZAKI KANYAR (vasútvonalak) - beton talpfás és füves helyek, érkezési sorrend szerint – elővételben és a verseny napján is vásárolható belépőjegyek:

Felnőtt jegy (14 éves kortól): 3.000,- forint

Gyerek jegy (14 éves kor alatt): ingyenes

🟦 "B - C" SZEKTOR – DÉLI KANYAR (Depó) & KELETI EGYENES - beton talpfás helyek, érkezési sorrend szerint - elővételben és a verseny napján is vásárolható belépőjegyek:

Felnőtt jegy (14 éves kortól): 4.000,- forint

Gyerek jegy (14 éves kor alatt): ingyenes

🟥 "A" SZEKTOR – NYUGATI START EGYENES - műanyag székes ülőhelyek, érkezési sorrend szerint - elővételben és a verseny napján is vásárolható belépőjegyek:

Felnőtt jegy (14 éves kortól): 5.000,- forint

Gyerek jegy (3-14 éves kor között): 2.000,- forint

🟫️ "VIP" SZEKTOR – START/CÉL VONALNÁL - műanyag székes ülőhelyek, érkezési sorrend szerint, korlátozott számban, VIP terasszal - csak elővételben vásárolható belépőjegyek:

Felnőtt jegy: 10.000,- forint

Gyerek jegy: 5.000,- forint

A VIP jegy tartalmazza a VIP teraszon történő ingyenes üdítő, sör, fröccs és snack fogyasztást -a stadionon belüli parkolást nem tartalmazza!


🛃 ELŐVÉTELES JEGYVÁSÁRLÁS (fizetés bankkártyával)

Hamarosan jön az online jegyértékesítés a  www.speedwolf.hu oldalon!!!

🛃 HELYSZÍNI JEGYVÁSÁRLÁS:

A verseny napján 13:00-tól, hat helyi pénztárban. Kizárólag készpénzes fizetési módra van lehetőség!

📰 MŰSORFÜZET:

INGYENES, A5 méretű, 28 oldalas színes kiadvány – a verseny napján kapható.

🅿PARKOLÁS:

KIZÁRÓLAG a stadionnal átellenben lévő IDEIGLENESEN KIJELÖLT, INGYENES PARKOLÓHELYEN (Gázvezeték-Kanális-Vénusz utcák által határolt földterület).

A stadionon belül ZÁRVA lesz az Egyletkert utca felőli parkoló!

A szervezők kérik a Nézőinket, hogy a kijelölt parkolóhelyeken parkoljanak, ne akadályozzák a környéken lakók közlekedését!

BELÉPTETÉS:

Kapunyitás: 13:00

️ A Néző köteles betartani a bejáratoknál kifüggesztett pályarendszabályok rendelkezéseit!

😷 COVID-19 figyelmeztetés:

Nézőink kötelesek a szabadtéri sporteseményekre vonatkozó járványügyi előírásokat betartani.

Sportrendezvények tekintetében -így a salakmotoversenyekre vonatkozóan is - nem történtek enyhítések, maradtak a korlátozó intézkedések, vagyis továbbra is csak védettség igazolásával lehet részt venni ezeken az eseményeken.

A 18 év alattiak is csak védettség igazolásával vagy védett személy felügyelete mellett vehetnek részt ezeken a rendezvényeken. Szájmaszk használata nem kötelező!

STARTLISTA:

???: #1 ??? és #2 ???

Dánia: #3 Mads HANSEN és #4 Kevin Juhl PEDERSEN

Szlovákia: #5 Martin VACULIK és #6 Jakub VALKOVIC

Magyarország: #7 KOVÁCS Roland, #8 MAGOSI Norbert

Ukrajna: #9 Marko LEVISHYN és #10 Vitaly LYSAK

Nagy-Britannia: #11 Adam ELLIS, #12 Chris HARRIS és #20 Tom BRENNAN

Hollandia: #13 Henry VAN der STEEN és #14 Mika MEIJER

A versenyt megelőző napon (pénteken) 15 órától edzési lehetőséget biztosít a szervező a nevezett versenyzők számára. Az edzés megtekintése a sporteseményekre érvényben lévő rendelet betartása mellett lehetséges!

Bővebb információ: SpeedWolf Debrecen Speedway Team facebok oldalán





Post a Comment

Írd le véleményed a témával kapcsolatban. További kellemes böngészést kíván a speedwaylive.org szerkesztő csapata!

Újabb Régebbi