Végleges startlista a Páros Európa-Bajnokság debreceni elődöntőjén


Július 10-én, e hét szombaton Debrecenben, a Perényi Pál Salakmotor Stadionban kerül megrendezésre a Páros Európa-Bajnokság elődöntője, ahol 7 páros 21 futamban harcol a franciaországi Maconban megrendezendő fináléba részvételt jelentő két helyért, ahol a házigazda franciák mellett a cseh, lengyel, lett és olasz párossal küzdhetnek meg a bajnoki trófeáért.

Oroszország hétfői visszalépését követően a nemzetközi szövetség és a rendező klub, a SpeedWolf Debrecen Speedway Team nehéz helyzetbe került. Az illetékesek azon dolgoztak, hogy mindenképpen hét csapat induljon a szombati versenyen. Több ország szövetsége eltiltást kapott az elmúlt években, ezért nem indulhatnak idén a versenysorozatban, míg más nemzetek a rövid határidőre hivatkozva nem tudták elfogadni a felkérést az elődöntőn történő részvételre.

A szervezők nem szerették volna 6 nemzettel és 15 futammal megrendezni a kvalifikációt, így az a döntés született, hogy a MAMS (Magyar Motorsport Szövetség) indít még egy kétfős (Fazekas Dennis és Milen Manev) alakulatot a viadalon, így hét csapat, 21 futamban dönti el a fináléba jutás kérdését. 

A viadalon résztvevő nemzetek és nevezett versenyzők:


MAMS
#1 Dennis Fazekas
#2 Milan Manev
Dánia
#3 Mads Hansen
#4 Kevin Juhl Pedersen
Szlovákia
#5 Martin Vaculik
#6 Jakub Valkoviċ
Magyarország
#7 Kovács Roland
#8 Magosi Norbert
Ukrajna
#9 Marko Levishyn
#10 Vitalii Lysak
Nagy-Britannia
#11 Adam Ellis
#12 Chris Harris
#20 Tom Brennan
Hollandia
#13 Henry Van der Steen
#14 Mika Meijer

A szervezők elindították az online jegyértékesítést is a viadalra, melyre a www.speedwolf.hu portálon van lehetőség a szombat 12 óráig! Az online belépőjegyek karszalagra történő beváltása és a beléptetés, kizárólag a főbejáratnál lévő, 1-es számú pénztárnál történik, a verseny napján 07.10-én 13:00 órától!

Kapunyitás 13:00 órától.

A jegyértékesítő oldalon minden fontos információ megtalálható a versennyel kapcsolatban!

Post a Comment

Írd le véleményed a témával kapcsolatban. További kellemes böngészést kíván a speedwaylive.org szerkesztő csapata!

Újabb Régebbi