Jason Crump lesz idén az oxfordi csapatmenedzser

Az ausztrálok speedway legendáját 2022-ben új szerepkörben ismerhetjük meg,hiszen a közel két évtizedig nem működő oxfordi gepárd klub idén újra szerepelni fog a brit bajnokságban.Ez a stadion kimagaslóan híren a brit történelmében,hiszen óriási klasszis versenyzőt motoroztak ebben a klubban. Jason Crump is volt anno a csapat tagja ,és most idén egy új szerepkörben a csapat menedzsereként fogja segíteni a csapatot.



A 46-éves háromszoros egyéni világbajnok nagyon is tisztában van azzal,hogy az oxfordi csapat milyen fontos szerepet tölt be az Egyesült-Királyságban. Crump édesapja is volt ennek a klubnak a versenyzője a nyolcvanas években,így már gyerekként is többször figyelemmel követhette a stadionban az akkori nagyok csatáit.

"Sokszor jártam az Oxford Stadionban apámmal a 80-as évek közepén, és néztem Hans Nielsent és Simon Wigget, akik akkoriban vitathatatlanul a világ két legjobb versenyzői voltak. ‎

‎Akkoriban Oxford egy erőmű klub volt a British Speedway-ben, és egy olyan csapat, amelyre minden fiatal versenyző felnézett. ‎

‎Vissza akarjuk hozni a jó időket.Nagyon örülök neki,hogy részese lehetek az oxfordi stadion felújításának,és izgatottan várom,hogy megkezdjem csapatmenedzserként a munkát a gepárdokkal.

forrás/oxfordmail.co.uk

Post a Comment

Írd le véleményed a témával kapcsolatban. További kellemes böngészést kíván a speedwaylive.org szerkesztő csapata!

Újabb Régebbi