Martin Vaculik új menedzserrel indul a Grand Prix-n a 2022-es szezonban





Martin Vaculik új menedzserrel indul a Grand Prix-n a 2022-es szezonban. Ő nem más mint egy korábbi speedway versenyző, az egykori wroclawi Grand Prix forduló győztese valamint a korábbi csapat világbajnok - Bjarne Pedersen.Bjarne Pedersen a tavalyi szezon után fejezte be salakmotoros karrierjét. A dán azonban közel marad a sporthoz, új szerepben láthatjuk őt. Ő lesz Martin Vaculik menedzsere. Pedersen elsősorban a nagydíjakon fogja támogatni tanácsaival Vaculikot. 

Örülök, hogy Bjarne Pedersen úgy döntött, hogy velem dolgozik. Már 2020-ban volt az első megbeszélésünk erről a témáról, de mind a koronavírus, mind Bjarne tervei elhúzták a helyzetet. Bjarne Pedersen és én sok mindenben hasonló nézeteket vallunk, ami pozitív. Én személyesen nagyon kedvelem őt- mondja Martin Vaculik egy interjúban Speedway Star.
A szlovák nem rejti véka alá csodálatát Bjarne Pedersen iránt sem, akit a sport magatartás modelljének tekintettek. Sajnos a dán számára - még a sport profi megközelítése sem emelte fel a világ tetejére,de ettől függetlenül egy nagyon eredményes sportolónak számít. - 

Jelenleg a téli szünetben mindenki keményen edz az edzőteremben, fut és egészségesen étkezik. Bjarne ezt tette 15 évvel ezelőtt. Miközben mindenki a hotelben aludt, felállt és elment futni. Ahelyett, hogy cukorkát evett volna, gyümölcsöt választott. Így emlékszem rá a karrieremből - magyarázza Vaculik.
Vaculik azt akarta, hogy valaki, aki nagy tapasztalattal rendelkezik, vele legyen depóban a legfontosabb események során. - 

Ha a legsikeresebb akarsz lenni a salakmotor ban, akkor szükséged van egy olyan személyre, aki melletted lesz. Az egyik, hogy nézi a motort, és megosztja tapasztalatait a pályáról. Bjarne megfigyeli a motorkerékpár munkáját a depóból, meghallgatja, és ismeri a pályákat  is - foglalta össze Martin Vaculik.

Post a Comment

Írd le véleményed a témával kapcsolatban. További kellemes böngészést kíván a speedwaylive.org szerkesztő csapata!

Újabb Régebbi