Sike Tamás az ötödik helyen végzett Belgiumban. Az osztrák Gappmaier lett a győztes


Belgiumban két és fél év kihagyás miatt újra felbőgtek a motorok a jól ismert Heusden Zolder Stadionban. Az egyéni Meghívásos versenyre hat nemzet 14 motorosa mérte össze tudását. Mivel nem volt 16 motoros, így akadtak olyan futamok amiben csak három versenyző állt a szalag mögé.

Ettől függetlenül a kilatogatott publikum végre a hosszú kihagyás után újra érezhette a motorok nélkülözhetetlen illatát és zaját egyaránt.

A versenyt az osztrákok mondhatni egyedüli versenyzője Daniel Gappmaier nyerte meg maximális teljesítménnyel. Második helyen végzett a dán Tobias Thomsen, míg a harmadik helyen az egyéni hosszú pályás világbajnokot címvédő Romano Hummel végzett. A finálé negyedik helyezettje a Mika Meier lett.

A versenyen részt vett Sike Tamás is, aki az alapszakaszban nagyon szépen gyűjtögetni tudta pontjai számát. A kisdőntő előtt 13 ponttal várta a folytatást, de sajnos éppen a fináléba való kerülés nem sikerült neki. Mivel csak a harmadik helyen érkezett célba, így számára véget ért a verseny, és így összetettben az ötödik helyen fejezte be versenyét.




Forrás baansportfansite. nl


Post a Comment

Írd le véleményed a témával kapcsolatban. További kellemes böngészést kíván a speedwaylive.org szerkesztő csapata!

Újabb Régebbi