Grand Prix kvalifikáció Debrecen - hivatalos rajtlista


Mint ahogyan erre számítani lehetett ismét nagy nevek fognak érkezni Debrecenbe a Grand Prix kvalifikációs versenyre. Az ausztrálok közül Jack Holder, valamint Rohan Tungate fog rajthoz állni és valljuk be őszintén mindkét motoros nagyon erős. A dánok képviseletében mondhatni már jó ismerősként Michael Jepsen Jensen fog érkezni a Cívis városba, míg honfitársa Fredrik Jakobsen is nagyon jó kvalitatású versenyző.

A lengyel színekben Szymon Wozniak és Bartosz Smektala fogja tiszteletét tenni, és ők is méltán esélyesek a továbbjutást illetően. Németországból Erik Riss érkezik aki  csütörtökön szerzett csapat világbajnoki címet Herxheimban, és emellett egy nagyon szimpatikus jó stílusú versenyzőt ismerhetünk meg benne.

A nagy gumifüstöltető kedvenc Lettországból Andzej Lebedevs is ismét felveszi a harcot a Perényi Pál Salakmotor Stadionban. Mellette honfitársa Oleg Mihailovs is okozhat majd meglepetést ha egy jó napot fog ki.

A csehektől a hazánkban is jól ismert Hynek Stichauer fog Debrecenbe jönni, bár az elmúlt években a hosszú pályán nagyobb sikereket ér el mint a hagyományos speedwayben.

A szlovénok két motorossal érkeznek. Az egyik a tehetséges fiatal  Anze Grmek, valamint az egyes számú pályatartalék Miran Praznik lesz majd. Franciaországból Steven Goret érkezik majd aki jelenleg a lengyel ligában szerepel egyre eredményesebben. 

Az ukránok motorosát sem kell bemutatni a hazai publikum ak, hiszen Vitalij Lysak is több alkalommal motorozott hazánkban. Romániából Andrei Popa fog érkezni aki keleti szomszédunknál szinte egyedüli versenyző akit nemzetközi szinten lehet versenyezni látni.

Svédországból Thomas H. Jonasson is bele keverhet a pakliba, viszont a továbbjutást illetően vannak tőle esélyesebbek a mezőnyben. Emlékezzünk vissza ő is volt már állandó tagja a Grand Prix-na. 

Végül és nem utolsó sorban Magyarország színeiben Magosi Norbert kap lehetőséget ezen a június 06.-i versenyen, míg a 18-as mellszámot Kónya Sándor kapta. 




Post a Comment

Írd le véleményed a témával kapcsolatban. További kellemes böngészést kíván a speedwaylive.org szerkesztő csapata!

Újabb Régebbi