Remek hangulatban telt el az emléknap Gyulán!

Gyepes Barnabás /fotó Gyulai Ferenc

Szombaton az egykori híres gyulai salakmotor Stadionban ismét felbődültek a salakmotorok, ugyanis egy emléknap keretén belül búcsúztak a pályától, és emlékeztek meg az egykori és elhunyt motorosoktól. A szervezők kitettek magukért és remek számban érkeztek a motorozni vágyó egykori versenyzők és amatőrök egyaránt.Az eseményre szép számú látogató is érkezett, akik közül mindenki jól érezte magát ezen a szép, egyben szomorú délutánon. 

A gyulai salakmotor  legenda Gyepes Barnabás fia ifj Gyepes Barnabás (Bumbi) aki szintén remek versenyző volt hazai és nemzetközi szinten egyaránt újra motorra pattant.Ifjabb Gyepes és barátai számára nagyon sok feladat, és munka előzte meg ezt az emléknapot ugyanis a pálya évek óta nem volt használva, és karbantartva. Ettől függetlenül nagyon jól előkészített pálya várta a motorozni vágyókat. 

Az emléknap alkalmából a szervezők minden résztvevőt a pályára hívtak be az egykori versenyzői bevonuló zenére amire bizonyára sokan emlékeznek mèg. Ez a stadion fantasztikus éveket élt át a 80-as 90-es években, ugyanis ekkor élte igazi fénykorát. Remek versenyzők nevelődtek itt ki és igazi nagy csatákat láthattunk itt anno.

Az emléknap keretein belül mondhatni országszerte érkeztek motorosok, többek között sok év távollét után újra motorra pattantak. Volt akin szinte egyáltalán nem látszott meg a kihagyás és ennek köszönhetően fantasztikus emlékek törtek elő. 

Sajnos ezzel egy fejezet lezárult és ennek a fantasztikus délutánnak hatalmas köszönet az ötletgazdáknak, hogy egy ilyen családias hangulatú délutánt sikerült megvalósítaniuk. 


Post a Comment

Írd le véleményed a témával kapcsolatban. További kellemes böngészést kíván a speedwaylive.org szerkesztő csapata!

Újabb Régebbi