GP kvalifikáció - Jan Kvech volt a legjobb Lonigóban



 Szombaton este rendezték meg az idei GP kvalifikációs sorozat utolsó versenyét , melyet már nagyon sokan vártak kik lehetnek azok a versenyzők akik a Challengbe csatlakozhatnak . Ezt az eredményt a legjobban a zsarnovicei ág negyedik helyezettje a brit Robert Lambert várta . Tudni kell róla ha az olasz ágból Jan Kvech nem jutott volna tovább , akkor a brit versenyző álmai szerte foszlottak volna . 

Mint kiderült most már nem kell izgulni a tovább Lambertnek, ugyanis az olasz ágon a cseh Jan Kvech nyert magabiztosan 14.ponttal .

A második helyen végzett a britek kiválósága Daniel Bewley , míg a harmadik helyért külön futamot kellett rendezni . 

Ennek a külön futamnak a különlegessége , hogy az ausztrál Jack Holder és az olasz Paco Castagna voltak a főszereplői . Sajnos az első fél kör kimenőjében két versenyző össze akadt , így az ausztrál GP sztár ünnepelhetett harmadikként a dobogón . 

Ettől függetlenül valljuk be őszintén az olasz Castagna fantasztikusan szerepelt és be tudta bizonyítani , hogy a gyengélkedő olasz speedway ellenére az újra éledt zsúfolásig telt lonigói stadionban bebizonyította azt , hogy hazai körülmények között képes bárkit megverni .

Voltak természetesen meglepetések is , gondolunk itt a lengyel motoros kiesésére , de a csalódás jellemezte valószínűleg az ausztrál Lidsey arcát akinek tegnap a 11 pont csak az ötödik helyre volt elegendő . 



Post a Comment

Írd le véleményed a témával kapcsolatban. További kellemes böngészést kíván a speedwaylive.org szerkesztő csapata!

Újabb Régebbi