GP kvalifikáció Zsarnovice Anders Thomsen nyert


Zsarnoviceben rendeztek meg az idei harmadik GP kvalifikációt amin valljuk be őszintén történtek meglepetések . Az első hely sorsa teljesen megérdemelt volt Anders Thomsen számára , hiszen ezen a napon kiváló formában volt annak ellenére hogy a szerdai dán ligában történt komoly bukáson van túl . Sokan még azt is megkérdőjelezték , hogy a dán kiválóság ezen a hétvégén motorra tud majd ülni . Thomsen végül 14.ponttal tudott nyerni és csak egyetlen alkalommal a verseny tizenharmadik futamában kapott ki az amerikai Beckertől.

A zsarnovicei selejtező második helyét a lengyel egykori GP résztvevő Patryk Dudek szerezte meg, viszont a további helyezéseket illetően drámai meglepetés történt . A harmadik-negyedik helyért külön futamot kellett rendezni amit végül az ausztrál Brady Kurtz nyert meg a brit Robert Lamberttel szemben . A jelenlegi állás szerint viszont csak erről a helyszínről csak az első három versenyző jut tovább a Challengebe,ha ma este a cseh Jan Kvech nem jut tovább a lonigói selejtezőből . 

Sajnos csalódottan hagyhatták el a stadiont a Martin Vaculik szurkolók, ugyanis a szlovák mellől elállt a szerencse , és kiesett a mai viadalon . 

A versenyről készült néhány videó felvételt megtekinthetik Facebook oldalunkon .







Post a Comment

Írd le véleményed a témával kapcsolatban. További kellemes böngészést kíván a speedwaylive.org szerkesztő csapata!

Újabb Régebbi