Darcy Ward segíteni szeretnék Chris Holdernek,hogy újra világbajnok legyen!


Darcy Ward nagyon eltökélt és az egyik álma az,hogy legjobb barátja Chris Holder újra világbajnok legyen.A mindössze 23 éves Wardot széles körökben a világ legjobb versenyzőjének tartották számon,míg sajnos Lengyelországban súlyos gerincsérülést szenvedett.

Holder nagyon sok időt tölt együtt Darcyval,és a Ward pályafutása kezdetén nagyon sok segítséget nyújtott neki. 2012 egyéni világbajnoka is az elmúlt években nagyon komoly sérüléseket gyűjtött be,emiatt nagyon sok versenyt kénytelen volt kihagyni.2013 júliusában a Coventry Bess elleni mérkőzésen  Chris egy horrorisztikus baleset részese volt,aminek következtében súlyosan megsérült.Holder ezt követően is több komoly sérülést begyűjtött,emiatt a kisebb nagyobb kihagyások miatt nem úgy jöttek az eredmények.

Az idei európai szezon mondhatni zökkenőmentes volt számára,de ennek ellenére egész évben nyaki fájdalmak gyötörték. Az ausztrál GP viadal után hazájában még két versenyt sikerült nyernie,de már visszautazott Európába.Az ausztrál lapoknak lenyilatkozta,hogy nem kíván idén részt venni hazája egyéni bajnokságában sem. Az ok egyszerű! A téli szezont pihenéssel szeretné tölteni,és a lehető legjobb formában szeretne lenni jövőre.

Idén mint tudjuk nagyon rezgett a léc a bent maradást illetően a Grand Prix sorozatban,és nem is igazán sikerültek neki úgy a versenyei ahogyan sokan számítottak rá.A szimpatikus motorosnak most Darcy Ward szeretne segíteni,és talán a közös munka gyümölcseként újra világbajnok lehet majd Holder.

Egy szerencsétlen bukásnak köszönhetően véget ért egy csodálatos karrier.Ward napjaink legtechnikásabb,és leggyorsabb versenyzőjének számított,akármilyen bajnokságban is indult el.A sors kegyetlen volt hozzá,de most barátja fellendítésében szeretné kivenni a szerepét. 

- Szeretnék segíteni Chrisnek,hogy újra világbajnok legyen,most ez az egyetlen célom.Nem hiszem,hogy bizalmi problémái lennének,hiszen 2012-ben világbajnok volt.Most kell neki egy ember,aki segíteni tud neki a háttérben,csak motiváció szükséges.Chris nagy szerepet játszott a karrieremben az első három évben ő segített nekem Angliában minden nap.A két junior világbajnoki címembe is nagy szerepe volt,hiszen ő adta ide nekem motorjait.Emellett neki köszönhetem,hogy a legjobb tunerek dolgoztak velem.Chris a példaképem,azt hiszem ő ihletett igazán a pályafutásom során.



bournemouthecho.co

Post a Comment

Írd le véleményed a témával kapcsolatban. További kellemes böngészést kíván a speedwaylive.org szerkesztő csapata!

Újabb Régebbi