A Lódz Nagyhalászba érkezik márciusban !



A lengyel ligában szereplő Orzel Lódz hivatalos honlapján jelent meg a hír,miszerint Magyarországra ,pontosabban Nagyhalászba fognak jönni márciusban edzőtáborozni. Az előzetes tervek szerint március 16-18 között fognak hazánkban tartózkodni a motorosok.Janusz Slaczka vezetőedző szerint a csapatuk többsége jelen lesz.

Maksim Bogdanov és Aleksander Loktaev is részt fog venni a lengyel vaspapucsosokon kivűl.. Az ausztrálok és Hans Andersen esetében a téma nyitva áll. A helyzetük kissé másnak tűnik, mert viszonylag korábban kezdik már felkészülésüket a brit bajnokságban.

- A Nagyhalalászi edzés helyszíne nem véletlen.Az időjárás valamivel kedvezőbb,és így igen jó körülmények állnak rendelkezésre ez edzések lebonyolításához. Nálunk márciusban néha még mindig nagy problémák vannak ezzel - teszi hozzá Janusz Slaczka.

Egyenlőre az edző csak Nagyhalászban tervez edzést a szezon előtt,de ez idővel még változhat.Nem kizárt,hogy a csapatunk Magyarországon még egy felkészülési mérkőzést is be fog iktatni.Jelenleg három felkészülési meccset terveznek a bajnoki rajt előtt először a Torun otthonába uzatnak,majd ezt követően az Opole,valamint a Rawicz ellen.

A lódzi sasok egyébként április 05-én fogják megkezdeni a bajnokságot a Poznan ellen. 

orzel.lodz.pl

Post a Comment

Írd le véleményed a témával kapcsolatban. További kellemes böngészést kíván a speedwaylive.org szerkesztő csapata!

Újabb Régebbi