Jason Doyle karrierje vége után is Angliában akar maradni


A 2017-es egyéni világbajnok feleségével, Emilyvel az Egyesült Királyságban él. Az ausztrálnak nem áll szándékában, hogy pályafutása befejezése után elhagyja Angliát..Bevallja, most már ez az otthona és az élete Angliához kötődik.

 Jason Doyle 2005-ben kezdte brit karrierjét, a Wight Islanders újoncaként. A Brit-szigeteken találkozott jelenlegi feleségével is, akivel Norfolkban telepedett le.

Angliában maradok, még azután is, hogy a profi pályafutásom véget ért. Sok éve élek itt. Most már az életem Norfolkhoz kötődik. Sok barátom van itt, akikkel minden nap tartom a kapcsolatot.Minden, amire szükségem van az életben ide köt, nevezetesen a feleségem, a barátaim és a speedway, minden itt van velem.

Sok Ausztráliában született versenyző a sport karrierje úgy dönt, hogy visszatérjen a hazájába. Jason Doyle-nak azonban más tervei vannak. Még csak nem is tér vissza Ausztráliába a télen sem az európai holtszezonban...

Amikor megismertem a feleségemet, Emilyt, azt mondtam neki, hogy visszajövök Ausztráliába. Sokáig beszéltünk róla, és végül úgy döntöttünk, hogy Angliában maradunk. Az ittélés soha nem okozott nekem problémát. Jól érzem magam Norfolkban. Lengyelországban töltöttem a nyarat, és a telet a feleségemmel töltöttem Angliában. Nem tervezem, hogy visszamegyek Ausztráliába. -mondta Doyle
speedwaygp.com

Post a Comment

Írd le véleményed a témával kapcsolatban. További kellemes böngészést kíván a speedwaylive.org szerkesztő csapata!

Újabb Régebbi