Holnap Nagyhalászon a világ szeme


 A 2023-as SGP kvalifikációk 3. fordulójára kerül sor holnap a Nagyhalász Speedway Ringen. Az első futam 15.15-kor rajtol el, de előtte, a 10:30-kor kezdődő tréningen szemügyre vehetik a versenyzőket a kilátogató nézők.

A pár héttel ezelőtti SEC kvalifikáció résztvevői közül többen újra a nagyhalászi oválra kaptak lehetőséget a szövetségüktől. Az egyik ilyen név a lengyel Dominik Kubera, akitől mindenki újra győzelmet vár, azonban több hírportál egybefüggő véleménye szerint most nehezebb dolga lesz a lengyel fiatalnak, hiszen mindenki a skalpjára fog vadászni. Újra láthatjuk a SEC kvali továbbjutóit, azaz az előbb említett Kubera mellett a Levishyn és Bellego kettőst valamint a 4. és 5. helyezett, Milíket és Berntzont.  

Kostigovs, Harris és Hansen szintén helyet kapott a nemzetközi szövetség által nehezen elkészülő rajtlistán. Mellettük még itt lesz a hosszúpályás világbajnok, német Lukas Fienhage, a nagyszerűen versenyző Nick Skorja is, de nem szabad elfelejteni Brady Kurtzot sem, az ausztrál versenyzők mindig képesek meglepetést okozni, ráadásul Kurtz a brit ligában, hasonló pályákon versenyzik hétről-hétre. 

Hazánkat akárcsak a SEC-en, Fazekas Dennis fogja képviselni. "A továbbjutás a cél és mindent, ami tőlem telik megteszek ennek érdekében." - mondta portálunknak a 20 éves magyar versenyző.  A másik magyar főversenyző Bárány Márk lesz, míg Füzesi Richárd a 17-es startszámot fogja viselni. 

A stadionba a belépőjegy 5.000.-Ft-ba fog kerülni, a 14 éven aluliak továbbra is ingyen tekinthetik meg az eseményt. 

A résztvevők:



Post a Comment

Írd le véleményed a témával kapcsolatban. További kellemes böngészést kíván a speedwaylive.org szerkesztő csapata!

Újabb Régebbi