Lovas Zoltán nyolcadik helyen végzett az Európa bajnoki elődöntőn,de kevés lett


Szombaton délután Lovas Zoltán a lettországi Rigában vett vészt a 250 köbcentis géposztály Európa bajnoki elődöntőjén,ahol a nyolcadik helyen végzett.Sajnos ez a nyolcadik hely számára csak a tartalék helyet jelenti majd a holnapi Európa bajnoki döntőn,de ettől függetlenül nagyon szép eredménynek számít .

Nyolcadik lettem, de kevés lett
Az egyik szemem sír, a másik nevet: részese leszek a vasárnapi Európa-bajnoki döntőnek, de csak tartalékként. Hiába végeztem a nyolcadik helyen, mivel egyik elődöntőből sem jutott be lett versenyző a fináléba, így a mi versenyünkről csak az első hét helyezett kvalifikált a vasárnapi versenyre, plusz egy hazai srác.
Kifejezetten rosszul indult a mai elődöntő a számomra: az első futamomban harmadik lettem, majd a második starthoz állásomnál kizártak a futamból, mivel a start utáni befordulóban elemelt a motoron, ütköztem a mellettem lévővel, és hárman is elestünk – kizártak a futamból. A folytatásban egyszer nyertem, illetve kétszer második lettem, így 8 ponttal, a 8. helyen zártam zártam, ami végül tartalék helyet ért a döntőben nyilatkozta hivatalos facebook oldalán Lovas Zoltán.

Post a Comment

Írd le véleményed a témával kapcsolatban. További kellemes böngészést kíván a speedwaylive.org szerkesztő csapata!

Újabb Régebbi