Páros EB Elődöntő, Nagyhalász


Szeptember 2-án, a nagyhalászi Speedway Ring ad otthon a páros Európa bajnokság második selejtezőjének. A viadalon 7 nemzet párosa küzd meg a lengyelországi Opoléban meredezésre kerülő döntőbe jutásért.

Az október elseji fináléban a házigazda polákok mellet a két elődöntő legjobb 3-3 nemzete küzd meg a bajnoki címért. Az első elődöntőt a finnországi Varkausban rendezték meg július közepén, ahonnan a dánok (21 pont), finnek (20 p.) és a britek (18 p.) kvalifikálták magukat a döntőbe.

A szombati versenyen hazánkat Magosi Norbert (#5), Kovács Roland (#6) és Bárány Márk (#17) képviseli. Ők hárman próbálnak minél jobb eredményt elérni az cseh, lett, olasz, osztrák szlovén és ukrán egységekkel szemben. Nem lesz egyszerű dolgok hisz, egyik nemzet sem veszi félvárról a megmérettetést, erős összeállítással készülnek a döntőbe kerülésért. De technikai sport révén bár megtörténhet. Bíztassuk őket minél többen a legjobb eredmény elérésében.

Szövetségek leadott nevezései:

Az erőpróba 21 futamában 2-2 nemzet 2-2 vaspapucsosa méri össze tudását, hogy eldöntsék kik azok, aki megküzdhetnek a bajnoki trófeáért.

A viadal 15 órakor kezdődik, előtte 10 órától edzési lehetőséget biztosit a szervező a résztvevők számára.
Belépőjegy 14 év felett 5000Ft/fő.


Post a Comment

Írd le véleményed a témával kapcsolatban. További kellemes böngészést kíván a speedwaylive.org szerkesztő csapata!

Újabb Régebbi