Speedway Best Pairs 2016 - kemény csaták várhatóak


Az idén hét trió fog neki vágni a Speedway Best Pairs sorozatnak három fordulóban, hogy eldöntsék ki is lesz majd a legjobb. Az elmúlt évektől eltérően nem nemzetek fognak összecsapni egymással, hanem a Forma 1-hez és a Moto GP-hez hasonlóan, támogatók nevei alatt fognak futni a csapatok. Ez azt jelenti, hogy egy csapat kivételével vegyes nemzetekből lesznek összeállítva a résztvevők. Az egyetlen kivétel egy német csapat lesz, akik a Team City cég támogatásával fognak résztvenni ebben a sorozatban,és mindhárom pilóta német motoros lesz

A változás oka arra vezethető vissza, hogy a Speedway Grand Prix sorozatot is irányító BSI 2017-től hivatalosan is vissza fogja állítani a Páros Világbajnoki sorozatot. Ennek apropójából már az idén is kissé betartva az eddig is sikeresen működtető One Sport vállalatnak magyarul mondva megtiltották a nemzetek páros összecsapásainak jogát.
Erre a lengyel cég egy nagyon érdekes ötlettel rukkolt elő,miszerint hét trió szponzorok támogatásával fogja összemérni tudását, komoly pénzdíjakért. A verseny színvonalára nem igazán lehet majd panaszunk, hiszen a mezőnyben nagyon komoly versenyzőket találhatunk. Néhány csapat akár már a bajnoki rajt előtt is favoritnak kiáltható ki, mivel igen erős versenyző állománnyal rendelkeznek.

A jelenlegi állás szerint még két alakulat nem adta le a harmadik versenyzőjüknek a nevezését, amit az előzetes információk szerint hamarosan nyilvánosságra hoznak majd.


Időpontok
április 2 Torun/ PL,
május 5 Landshut / D
június 4 Ostrów / PL.

Vessünk egy pillantást a csapatokra:

Monster Energy: Greg Hancock, Pawel Przedpelski, Chris Holder
Boll: Martin Vaculik, Niels-Kristian Iversen, Patryk Dudek
Fogo: Emil Sayfutdinov, Bartosz Zmarzlik
Nice Artem Laguta, Antonio Lindbäck, Kacper Gomolski
eport2000.pl Jaroslaw Hampel, Piotr Protasiewicz, Grzegorz Zengota
Trans MF: Nicki Pedersen, Martin Smolinski
City: Kai Hukenbeck, Tobias Korona, Tobias Busch

Szerinted ki lehet a befutó?

Post a Comment

Írd le véleményed a témával kapcsolatban. További kellemes böngészést kíván a speedwaylive.org szerkesztő csapata!

Újabb Régebbi